Villa Luciana Adriatica

Ontdek een unieke investeringsmogelijkheid nabij Dubrovnik, op slechts 10 kilometer van de oude binnenstad. Dit prachtige landgoed beslaat 1.750 vierkante meter en omvat een meerlaagse residentiële bouw met 4 aparte appartementen, 2 zwembaden en voldoende parkeergelegenheid voor 6 voertuigen op een privéterrein.

Het landgoed bevindt zich op een perceel van 817 vierkante meter, terwijl een extra perceel van 834 vierkante meter beschikbaar is voor mogelijke toekomstige ontwikkeling. Het omliggende terrein biedt een onbelemmerd uitzicht op de rustige en aantrekkelijke locatie. Volwassen pijnbomen bieden natuurlijke schaduw, ideaal voor integratie in de buitenontwerpen van terrassen voor zomerse ontspanning.

 

 

Eigenschap Kenmerken:
– 4 volledig gemeubileerde appartementen
– Privéparkeerplaats voor 6 voertuigen
– 2 zwembaden met geavanceerde functies zoals tegenstroomsysteem, water- en luchtmassagesystemen, en een bubbelbad voor 6 personen
– Extra ontwikkelingsgrond (834 m2) met de mogelijkheid om een nieuwe villa met ondergrondse parkeergarage te bouwen

Appartement 1

– 77,5 m2 binnenruimte
– 68 m2 aan terrassen
– 16 m2 opslagruimte

Dit appartement omvat 2 slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer met keuken, en 2 terrassen. Het is volledig gemeubileerd en uitgerust met hoogwaardig meubilair, een houtkachel en airconditioning.

– 88 m2 binnenruimte
– 25 m2 terras
Dit appartement bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, een eetkamer en een keuken. Het appartement is voorzien van een houtkachel en airconditioning, met een terras dat een grill bevat.

– 100,75 m2 binnenruimte
– 150 m2 aan terrassen

Ontworpen voor gezinsbewoning of toeristische verhuur, biedt dit appartement 3 slaapkamers, elk met eigen badkamer en afgesloten loggia’s. Er is een groot terras voor entertainment met barbecue en extra opslagruimten.

– 102 m2 binnenruimte
Dit ruime appartement heeft een open keuken, een woonkamer met grote glazen deuren die leiden naar 2 terrassen, 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één met een Finse sauna. Het appartement kijkt uit over een koi-karpervijver en geeft toegang tot het bovenste deel van het landgoed met zwembaden, fitnessruimte en spafaciliteiten.

Vraag meer info aan: