Perceel: Arbanija

Perceel grond van ca. 30.000 gelegen op het eiland Ciovo (plaats Arbanija).

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Prachtig uitzicht op zee en de de bekende stad Split. Mogelijkheid om kleinere kavels te kopen.

Het zeer bekende eiland Ciovo ligt op 10 minuten rijafstand van de luchthaven Split en is i minuut rijafstand verwijderd van de bekende stad Trogir.

Prijzen :

  • Kavels vanaf 2500m² € 395.- per
  • Gehele perceel 30.000m² € 325.-per

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië