Perceel: Opatija

Een betoverend perceel op een 5-sterrenlocatie met adembenemend uitzicht op zee, gelegen in het charmante Opatija, Istrië.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Welkom bij een exclusieve kans om eigenaar te worden van een betoverend perceel op een 5-sterrenlocatie met adembenemend uitzicht op zee, gelegen in het charmante Opatija, Istrië. Dit unieke perceel van 1240 m2, genesteld in de bouwzone, biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om te investeren in de schoonheid van deze bekende plaats.

De prijs van €825 per m2 weerspiegelt niet alleen de waarde van de locatie, maar ook het potentieel dat dit perceel met zich meebrengt. Een verharde doorgaande weg maakt het perceel gemakkelijk toegankelijk, terwijl de nabijheid van de in aanbouw zijnde nieuwe hoofdweg een snelle verbinding belooft met de autobaan richting Slovenië, Italië, Zagreb en andere bestemmingen.

Op slechts 2 minuten rijafstand en 10-15 minuten loopafstand bevindt het perceel zich van het betoverende centrum van Opatija. Met de kust op een schilderachtige 300 meter afstand, biedt deze locatie het beste van zowel de stad als de natuur. De internationale luchthaven Reijka ligt op een comfortabele 25 minuten rijden van Opatija, waardoor deze bestemming niet alleen idyllisch is, maar ook gemakkelijk bereikbaar.

Dit is uw laatste kans om eigenaar te worden van dit uniek gelegen perceel en investeringsproject, direct beschikbaar van de privé-eigenaar. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die dit stuk paradijs te bieden heeft. Uw droomproject wacht!

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië