Perceel: Waterfront

Bouwgrond van 1.050 m² te koop.  Ligging direct aan de kust (bouwzone), geschikt voor het realiseren uw droom villa of appartement in Kroatie. Eventueel te koop inclusief masterplan.

Prijs: €850.000

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Werkelijk uniek perceel grond ( 1.050m2 ) direct aan zee gelegen, 1e rij waterfront.

Een magnifiek uitzicht op zee en het eiland Ciovo (Trogir). Zeer goede infrastructuur, makkelijk bereikbaar (eigen afrit) en gelegen naast het bekende hotel Jadran.

Slechts 10 minuten van de luchthaven Split en aangrenzend aan de zeer bekende Unesco stad Trogir.

 

Prijs: €850.000

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië