Percelen: Starigrad

Drie percelen bouwgrond van 838 m² te koop verkocht voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie.

Drie aangrenzende kavels te koop verkocht. Prijs € 285,- per m².

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Deze drie schitterende aangrenzende percelen van elk 838 m² bouwgrond zijn inmiddels verkocht. Slechts 125 meter vanaf zee en recht tegenover het wereldbekende National Park Paklenico (wereldwijd bekend vanwege de klimfaciliteiten in de bergen).

Starigrad is een schitterende geciviliseerde plaats met een zeer goede infrastructuur. Primaire faciliteiten zoals ziekenhuis, postkantoor en winkels zijn aanwezig.

Deze unieke percelen liggen vlakbij het stadscentrum en aan een adembenemende kustlijn op slechts 30 minuten afstand van de luchthaven Zadar.

Informeer naar vergelijkbare percelen.

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië