Perceel: Zataglav Rogoznica

Bouwgrond van ca 2.500 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

De zeer bekende plaats Rogoznica met haar beroemde jachthaven Frapa is momenteel in Dalmatië één van de hotspots. Zeer makkelijk bereikbaar, 35 min vanaf de luchtahaven Split en een zeer goede infrastructuur.

Tevens een prachtig uitzicht op zee, jachthaven en eilanden. Een ware aanrader voor uw droomwoning, droomvilla of verhuurproject in Kroatië.

Prijs € 395.- per

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië