Luxe Appartementen

Naast de realisatie van onze Penthouses is de laatste fase van onze eigen ontwikkeling en verkoop van 11 appartementen aangebroken. Residence Bella Vista is gelegen in Seget Donji, zeer ruime appartementen van minimaal 100m2 woonoppervlak en groot terras. Geniet van een adembenemend uitzicht op zee op slechts 10 minuten van de luchthaven Split.

Zeezicht

Alle appartementen hebben vanuit meerdere posities uitzicht op zee. Hoofduitzicht zeezijde.

prijs vanaf € 295.000

Privé zwembad

Prachtig privé zwembad, uitzicht op zee. Faciliteiten zoals douche, bar, toiletten en kleedruimtes aanwezig. Zwembad volledig voorzien van ligbedden en parasols. Sfeervolle groenvoorziening rondom het gehele zwembad.

Zeezicht

Adembenemend uitzicht op de stad Trogir en de prachtige baai van Marina. Genietend van uw drankje en uitkijkend op de Blue Lagoon (de place to be om te varen, zwemmen en lunchen) ziet u non stop een armada van zeilschepen, motorboten en superjachten voorbij varen.

Westzijde

Aan de westzijde van Residence Bella Vista kijkt u uit op de betoverende baai van de plaats Marina. Tevens heeft u uitzicht op de plaats Seget Vranjica.

Overdekt terras

Alle penthouses hebben een overdekt terras zodat u eventueel in de schaduw of bij wat minder weer toch buiten kunt genieten. 

Frontzijde Residence

Frontzijde van het Residence inclusief eigen afrit en inrit naar de ondergrondse prive parking van het complex. Tevens een mooi aanzicht van de geheel in stijl aangelegde groenvoorziening.

Aanzicht zuidzijde

Aanzicht vanuit de rijrichting van Trogir inclusief aanzicht prachtige groenvoorziening. Reistijd vanuit Residence naar de stad Trogir bedraagt slechts 3 minuten.

Zijaanzicht appartementen

Ook bekeken vanuit het zijaanzicht van het Residence heeft u een geweldig uitzicht op zee en op de plaatsen Marina en Seget Vranjica.

Overdekte parking

Alle appartementen en penthouses zijn voorzien van een ondergrondse prive parking. Vanuit de parking neemt u eenvoudig de lift of trap naar uw woning.

Inrit parking

De inrit naar de parking van het Residence is op een dusdanige manier ontworpen dat het in en uitrijdende verkeer van het complex nauwelijks zal worden opgemerkt.

Pool terras

Wat het pooldeck betreft is er veel aandacht besteed aan o.a. sfeer, ligging en materiaalkeuze. Volledig geoutilleerd romantisch pooldeck, ingericht met de mooiste materialen ligbedden en parasols. Tevens voorzien van een volledige uitgeruste bar voor eigen gebruik.

Geografische ligging

De plaats Seget ligt in het Zuiden van de Adriatische kust op 30 minuten rijafstand van de bekende havenplaats Split. Tevens ligt Seget op slechts 2 minuten afstand van de bekende historische Unesco stad Trogir. Richting het oosten rijdt u in 4,5 uur naar de bekende stad Dubrovnik en richting het noorden in 4 uur naar de hoofdstad Zagreb. De Fast Ferry brengt u in 4 uur tijd van Zadar naar Pesaro (Italie).

Vernieuwde luchthaven Split

In 2020 is de internationale luchthaven van Split volledig vernieuwd. Een ruime opzet, minimale wachttijden en een fijne luchthaven voor vertrekkende en aankomende passagiers. Een luchthaven die aan praktisch alle faciliteiten voldoet en die dagelijks bereikbaar is voor passagiers vanuit Nederland en Europa. De Luchthaven Split/Kastella ligt op slechts 10 minuten afstand van Residence Bella Vista.