Perceel: Seget Vranjica Magico

Uniek perceel/bouwgrond van 5.147 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatië.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Prachtig perceel grond van 5.147 m² met een magnifiek uitzicht op zee en de bekende Blue Lagoon. Dit perceel wordt compleet aangeboden inclusief het masterplan en vergunningen inzake de bouw van 11 appartementen en 3 penthouses. Bouw kan direct van start.

Alle appartementen zijn voorzien van terras op het zuiden, ondergrondse parking en privé zwembad verdeeld over 3 gebouwen. Zeer geschikt als verhuur object.

Ligging van het perceel aan de Golden Mile ( Seget Vranjica ) tussen de zeer bekende Unesco stad Trogir en de eveneens bekende plaats Marina. Slechts 10 minuten van de luchthaven Split.

Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor in Hardinxveld Giessendam, of ons kantoor in Kroatië.

VIP service in Kroatië ! pickup airport, begeleiding hotel accomodatie, bezichtiging projecten en percelen. 

Prijs € 1.290.000.-  ( € 250,00 per ).

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië