Perceel: Seget Donji Vranjica

Uniek perceel/bouwgrond van 5.500 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Uniek perceel bouwgrond 5500m2, wat hoger gelegen en mede daarom een geweldig mooi uitzicht op de plaats Seget donji Vranjica.

Tevens een direct uitzicht op de Blue Lagoon, het eiland Solta en de prachtige baai van marina. Alle vergunningen tot bouw van villa’s en appartementen reeds in bezit. U kunt bij wijze van spreken morgen beginnen met de ontwikkeling.

Zeer geciviliseerde omgeving, zeer goede infrastructuur en zeer makkelijk bereikbaar. Slechts 5 min van de zeer bekende Unesco Stad Trogir en de bekende plaats Marina. Slechts 10 minuten afstand van de luchthaven Split.

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië