Luxe Penthouses

Momenteel begeven wij ons in de laatste fase van eigen ontwikkeling en verkoop van onze 4 penthouses, Residence Bella  Vista. Penthouses van minimaal 160m² (2 verdiepingen) en zeer ruime terrassen. Allen adembenemend uitzicht op zee. Slechts 10 minuten van de luchthaven Split.

Luxe penthouses

Luxe penthouse, turnkey opgeleverd, eventueel advies mbt inrichting. ca. 160 vloeroppervlak ca.50terras.

Prijs op aanvraag

Zeezicht

Alle penthouses hebben vanuit meerdere posities uitzicht op zee. Hoofduitzicht zeezijde.

Privé zwembad

Prachtig privé zwembad, uitzicht op zee. Faciliteiten zoals douche, bar, toiletten en kleedruimtes aanwezig. Zwembad volledig voorzien van ligbedden en parasols. Sfeervolle groenvoorziening rondom het gehele zwembad.

Zeezicht

Adembenemend uitzicht op de stad Trogir en de prachtige baai van Marina. Genietend van uw drankje en uitkijkend op de Blue Lagoon (de place to be om te varen, zwemmen en lunchen) ziet u non stop een armada van zeilschepen, motorboten en superjachten voorbij varen.

Open terras

Open terras Penthouse

Aanzicht penthouse

Aanzicht Penthouse en zwembad

Aanzicht zuidzijde

Aanzicht vanuit de rijrichting van Trogir inclusief aanzicht prachtige groenvoorziening. Reistijd vanuit penthouses naar de stad Trogir bedraagt slechts 3 minuten.

Vernieuwde luchthaven Split

In 2020 is de internationale luchthaven van Split volledig vernieuwd. Een ruime opzet, minimale wachttijden en een fijne luchthaven voor vertrekkende en aankomende passagiers. Een luchthaven die aan praktisch alle faciliteiten voldoet en die dagelijks bereikbaar is voor passagiers vanuit Nederland en Europa. De Luchthaven Split/Kastella ligt op slechts 10 minuten afstand van Residence Bella Vista.

Geografische ligging

De plaats Seget ligt in het Zuiden van de Adriatische kust op 30 minuten rijafstand van de bekende havenplaats Split. Tevens ligt Seget op slechts 2 minuten afstand van de bekende historische Unesco stad Trogir. Richting het oosten rijdt u in 4,5 uur naar de bekende stad Dubrovnik en richting het noorden in 4 uur naar de hoofdstad Zagreb. De Fast Ferry brengt u in 4 uur tijd van Zadar naar Pesaro (Italie).