Perceel: Trogir

Bouwgrond van ca 15.000 m² te koop voor het realiseren van een hotel of appartementencomplex  in Kroatie.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Nog slechts één van de laatst overgebleven grote percelen bouwgrond (15.000m ) in Trogir  (Unesco stad).  Achterzijde van het perceel is gelegen aan de stadszijde van Trogir. De voorzijde is direct gelegen aan  zee en het veer richting de eilanden Hvar, Solta en Drvenik.

Bestemmingsplan categorie T1 / T 2 ( bouw hotel en appartementen ) Als beleggings project zeer interessant. Zeer strategische ligging, fantastisch bereikbaar en schitterend uitzicht op de nieuwe jachthaven van Trogir en boulevard. Slechts 5 min afstand van de luchthaven Split.

Prijs op aanvraag

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië