Perceel: Vinisce Ljubleva / Marina

2 percelen bouwgrond van 6.000 en 20.000 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

2 percelen grond direct aan zee. 1 x 6000m2 en 1 x 20.000m2  Paradijselijk uitzicht op het kleine eiland Mali Drvenik (Blue lagoon).

Deze 2 werkelijk schitterend gelegen percelen grond liggen direct aan zee. U heeft dus uw eigen strand. Het perceel ligt aan de achterzijde van de bekende plaats Marina en recht tegenover de Blue Lagoon van Drvenik.

Zeer rustige en prachtig groene omgeving, tal van mogelijkheden qua ontwikkeling en of wonen. Slechts 30 min van de luchthaven Split.

Prijs op aanvraag.

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië