Perceel: Uvala Stinasnica

Bouwgrond te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Adembenemend perceel met een uitzicht wat eigenlijk niet uit te leggen is. Je eigen Blue lagoon, gemeente Rogoznica. Schitterende omgeving, goede infrastructuur, slechts 35 minuten van de luchthaven Split. Deze zeer bekende plaats staat inmiddels bekend om zijn prachtig gebouwde villa’s, zowel reeds gerealiseerd alsmede in aanbouw. Echt een regio waar men nu al rekening mee dient te houden.

Om te wonen een waar paradijs en voor wie rendement wil is deze locatie een echte aanrader.

Prijzen vanaf € 160,- 

 

LET OP: perceel is verkocht

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië