Perceel: Marina Vinisce

Met 2 percelen grond direct aan zee gelegen (eigen strand) 1 x ca. 30.000m²  1 x 5000m². Prijs € 89,- per m²

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Wie van rust en ongerepte natuur houdt is dit wellicht de droomlocatie. Met 2 percelen grond direct aan zee gelegen (eigen strand) 1 x ca. 30.000m²  1 x 5000m².

Het geheel is nu nog bestemming agricultuur, maar staat binnen enkele jaren op de nominatie om een bouwvergunning te krijgen.

Koopt men de 2 percelen tezamen dat is een bouwvergunning van 1 villa reeds nu al mogelijk.

Plaats Marina Vinisce, 30 minuten rijafstand van de luchthaven Split. Ongekend uitzicht op zee en de plaatsen Trogir en Seget.

Prijs € 89.- per m².

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië