Perceel: Arbanija Miseva

Bouwgrond van ca 5.000 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie.

Wij bieden eventueel ook meerdere en tevens kleinere kavels te koop aan. Prijzen variërend van € 110.-  t/m  € 160.- per m².

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste locatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

 Bouwgrond in Kroatië aankopen is momenteel een zeer interessante investering / belegging. Buiten er zelf te wonen, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen percelen ontwikkelen voor bijvoorbeeld de verhuur van appartementen. 

Volledige ontzorging

Gaat het om het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc. Onze teams in Nederland en Kroatië staan 24/7
voor u paraat.

Bouwen

Real Estate Facilities heeft een samenwerking met een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die aangesloten zijn bij een garantiefonds. De bouwbegeleiding wordt verzorgd door ervaren projectleiders.

Perceel beschrijving

Schitterend perceel ( bouwgrond ) van 5.000m2 grondoppervlak, gelegen op het eiland Ciovo recht tegenover de unesco plaats Trogir.

Locatie schuin achter Hotel Palace en Hotel Brown Beach. Volledig zeezicht, goede infrastructuur, rustieke omgeving.

Miseva (Ciovo) ligt op hooguit 10 min afstand van de luchthaven Split en recht tegenover de zeer bekende plaats Trogir. Bereikbaarheid is uitstekend, goede infrastructuur. Voor meer informatie kunt u ons te allen tijde contacteren.

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië