Perceel: Arbanija Miseva

Bouwgrond van ca 5.000 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie.

Wij bieden eventueel ook meerdere en tevens kleinere kavels te koop aan. Prijs € 295,- per m².

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Real Estate Facilities aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Real Estate Facilities beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Schitterend perceel ( bouwgrond ) van 5.000 grondoppervlak, gelegen op het eiland Ciovo recht tegenover de unesco plaats Trogir.

Locatie schuin achter Hotel Palace en Hotel Brown Beach. Volledig zeezicht, goede infrastructuur, rustieke omgeving.

Miseva (Ciovo) ligt op hooguit 10 min afstand van de luchthaven Split en recht tegenover de zeer bekende plaats Trogir. Bereikbaarheid is uitstekend, goede infrastructuur. Voor meer informatie kunt u ons te allen tijde contacteren.

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië